Beauty & Lifestyle Event tijdens Lentespektakel

Loading Map....

Date/Time
Date(s) - 22/04/2017
12:00 - 16:00

Location
Voorstraat

Category(ies)


Zaterdag 22 april van 12-16 uur wordt het 2e Beauty & Lifestyle event tijdens het Lentespektakel georganiseerd. Het event zal plaatsvinden in de feesttent op het parkeerterrein naast het Willy Das Plein / Voorstraat in Nederhorst den Berg.

Er zijn verschillende leuke en gezellige standhouders op het gebied van Beauty en Lifestyle. Er zullen leuke workshops zijn, waar u zich van tevoren kunt inschrijven.

Nagellakken en lipstick van Zoya hebben niet de schadelijke stoffen die in veel andere merken gebruiken

Nagellakken en lipstick van Zoya hebben niet de schadelijke stoffen die in veel andere merken gebruiken. Ook tijdens het Beauty & Lifestyle Event

Feeling-healthy.net is aanwezig met de topklasse voedingssupplementen van Beyuna en nagellakken en lipstick van Zoya. Deze worden gemaakt zonder tien belangrijke stoffen die schadelijk zijn voor de gezondheid en die regulier in nagellak of lippenstift worden gebruikt, waaronder tolueen, formaldehyde, lood, kamfer en parabenen…

Liz geeft tijdens deze dag bovendien op verschillende momenten een workshop Manicure. Voor €15 leert u hoe u uw nagels goed (maar eenvoudig!) kunt voorbereiden en kunt lakken met Zoya producten. Daarbij krijgt u natuurlijk verschillende handige tips en tricks. De gebruikte nagellak krijgt u natuurlijk mee!

Kom gezellig!

Voor een workshop kunt u zich desgewenst al aanmelden dat u komt, dan weten we dat alvast!

Aanmelding Beauty & Lifestyle Event Nederhorst den Berg