Seminar: Succesvol bedrijf starten in de nieuwe economie

Loading Map....

Date/Time
Date(s) - 21/04/2017
09:30 - 17:00

Location
Beyuna Training Centre

Category(ies)


Start een bedrijf in de groeieconomie

Paul Gebbink deelt zijn ervaring hoe je een bedrijf start in een groeieconomie

In deze business training dag krijg je de introductie waarmee ondernemende mensen een succesvol bedrijf starten in drie groeimarkten: wellness, e-commerce en netwerkmarketing.

Trainingen betreffen het bedrijf, de markt, hoe je een bedrijfsplan maakt en uitvoert, prospecting, marktbenadering, opbouwen van partnerships en het potentieel van deze business in vergelijking met andere bedrijfsvormen.

Netwerken is belangrijk en in de pauzes is het mogelijk om contacten te leggen met mensen die starten en ondernemers die langer werken met het concept. Dat maakt het interessant omdat je in een dag tijd van veel mensen hun ervaringen kunt horen en hoe zij met de zakelijke formule in de praktijk werken. Dat is goed om praktische tips te krijgen!

Na deze dag kun je direct aan de slag met een bedrijfsplan. Je kunt ook netwerken met andere ondernemers en kennismaken met inzichten uit verschillende bedrijfstakken.

De dag wordt afgesloten door een gezellig informeel – maar bijzonder – evenement! Immers: zakendoen is ook voor een groot deel gezelligheid.

Wil je erbij zijn? Registreer je via het onderstaande formulier.

Aanmelding Paul Gebbinkdag (Hfd)

Bookings

Reserveren voor dit evenement is niet meer mogelijk