Seminar voor medisch professionals: Zorg in Beweging

Loading Map....

Date/Time
Date(s) - 25/03/2017
09:30 - 13:00

Location
Beyuna Training Centre

Category(ies)


Artsen en (para)medici die naast medicijnen voorschrijven mensen (preventief) verder willen helpen met voeding en natuurlijke preparaten zijn welkom tijdens deze speciale presentatie Zorg in Beweging.

Preventie komt meer onder de aandacht omdat je kunt voorkomen dat je naar de dokter moet en zo het stijgende eigen risico van de ziektekostenverzekering moet betalen. En je voelt je fitter en gezonder!

Wetenschappelijk onderbouwd

Deze bijeenkomst heeft bijzonder de aandacht van de rol van voeding en voedingsstoffen in de medische wereld. Soms is het effectiever om met voedingsstoffen resultaten te bereiken dan met medicijnen. Wanneer is dat het geval? Waar moet je op letten? Clinisch epidimioloog Arne Zschage gaat onder meer hierop in en laat wetenschappelijke onderzoeken zien die dit toelichten.

Een arts die  met het concept van Beyuna werkt deelt zijn ervaringen en gaat in op de eigenschappen van de producten – en hoe deze kunnen worden toegepast bij patiënten op een veilige en verantwoorde manier. Op deze manier kunnen verschillende problemen als overgewicht, diabetes-2, ADHD, concentratie, hoge bloeddruk, slapeloosheid, vermoeidheid, reuma, artritis en huidproblemen op basis van ervaringen worden verlicht of verholpen – of natuurlijk voorkomen – zonder bijwerkingen of andere complicaties die bij medicijnen op kunnen treden. Verschillende succesvolle referenties zijn hier al mee opgebouwd.

Voeding en levensstijl

Vaak gaan medici eraan voorbij dat door veranderingen in voeding en levensstijl meer resultaten kunnen worden bereikt dan met medicatie. Bovendien is de preventieve werking belangrijk. Beiden leiden tot minder kosten van de gezondheidszorg in het algemeen. Wilt u daar uw deel aan bijdragen? Dan is het interessant om deze inzichten mee te nemen.

Zakelijk is het ook interessant met het concept te werken. Tijdens deze presentatie krijgt u ook hierover informatie. U kunt zich aanmelden via het onderstaande formulier.

Aanmelding Zorg in Beweging

Bookings

Reserveren voor dit evenement is niet meer mogelijk