Over ons

Freedom of life

Ontbijt op het strand dichtbij Fort Lauderdale, FL, USA.

Welkom bij de website van ons bedrijf! In deze tijden zien we groei en we willen anderen de mogelijkheid bieden hier een toekomst in te vinden.

De nieuwe economie biedt kansen voor ondernemende mensen om de doelen in hun leven te bereiken: fysiek, mentaal en financieel. Een balans in deze aspecten maakt het mogelijk uw dromen te realiseren.

Wilt u meer mogelijkheden krijgen uw leven in eigen hand te houden? Wij maken daarvan met u een plan. Make good health your business

Feeling-healthy.net is een organisatie met zelfstandige ondernemers. Zij werken samen aan internationale expansie van trendproducten uit de wellness-industrie. De toenemende aandacht voor een gezonde levensstijl biedt aanzienlijke kansen. De “healthy living”- markt heeft een omvang van circa EUR570 miljard. Analisten voorspellen dat deze markt jaarlijks gemiddeld 7-8% groeit, dubbel zo snel vergeleken met de wereldeconomie.

Het concept van Feeling-healthy.net speelt in op deze exceptionele groei. Met een bijzonder businessconcept dat nauwelijks gevoelig is voor “traditionele” problemen van “traditionele” bedrijven; overheidsmaatregelen, concurrentie, debiteuren en personeel kent het bijzondere succesfactoren.

Wij zoeken

Wij zijn op zoek naar ondernemers en mensen met een ondernemende houding (m/v) die, om verschillende redenen, op zoek zijn naar een nieuwe uitdaging in hun leven.

U heeft de volgende eigenschappen of zou deze graag ontwikkelen:

  • U wilt meer uit het leven halen dan dat u nu doet;
  • U bent open-minded en staat open voor nieuwe ontwikkelingen;
  • U werkt of zou graag willen werken als zelfstandig ondernemer;
  • U begrijpt de kracht van ‘netwerken’;
  • U bent integer, u zegt wat u doet en u doet wat u zegt;
  • U bent een doorzetter en geeft niet snel op.

Herkent u zich in deze profielschets? Dan kunnen we u helpen uw grenzen te verleggenNeem contact met ons op of bel met 0294-741080 voor een afspraak. U kunt natuurlijk ook het formulier onder dit bericht gebruiken.

[contact-form to=’info@feeling-healthy.net’ subject=’Ik wil informatie over ondernemen met Feeling-healthy.net’][contact-field label=’Naam’ type=’name’ required=’1’/][contact-field label=’Email’ type=’email’ required=’1’/][contact-field label=’Website’ type=’url’/][contact-field label=’Vertel ons meer over uw achtergrond’ type=’textarea’ required=’1’/][/contact-form]

Enhanced by Zemanta