Leer het nieuwe denken in nieuwe economie

Champagne traditie die past in de nieuwe economie

Je hoort het zo veel: de economie verandert. Moet ik mee veranderen? Moet ik iets nieuws oppakken – en dan: wat en hoe? Waar vind ik mogelijkheden?

Belangrijk in deze tijd van veranderingen is dat je openstaat voor de nieuwe wereld. Waarin succes hebben niet meer gebonden is aan hard en lang werken. Dat je verder kijkt en vooral: dat je buiten het oude vertrouwde durft te denken. Want dat houdt je uiteindelijk tegen, het wordt een beperking in de nieuwe economie. Je wil juist jezelf verruimen! Goede ideeën uitwerken en inspireren! En daarvoor kom je informatie tegen die goed is, maar die je wellicht niet gewend bent.

Buiten denkraam staan

Jan Bommerez heeft over dit denken in de nieuwe economie een presentatie gehouden. Die is enorm boeiend! In de eerste vijf minuten al geeft hij aan hoe jouw gedachtenwereld werkt. Hoe, zoals onze oude overbuurman van stand altijd zei: het denkraam klein wordt gehouden. Geef jezelf de ruimte om daarbuiten te staan en denk eens na aan de mogelijkheden die dat biedt.

Dan heb je natuurlijk de vraag: is ondernemen in de nieuwe economie iets voor mij? Is dat moeilijk? Ga je slim werken, of hard werken? We laten je graag de mogelijkheden zien die er voor je liggen.

Neem contact met ons op voor een afspraak.

 

Enhanced by Zemanta